Nyheter fra Arctic Center

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 uker siden

Arctic Center

Hyttefeltet kommer opp til ny behandling i kommunestyret i Tromsø etter sommeren, etter at vedtaket i kommunestyret 29. april 2020 ble erklært ugyldig.

God sommer!
... Se merSe mindre

Hyttefeltet kommer opp til ny behandling i kommunestyret i Tromsø etter sommeren, etter at vedtaket i kommunestyret 29. april 2020 ble erklært ugyldig. God sommer!

Kommenter på Facebook Hyttefeltet kommer ...

Alpinanlegg er vel og bra - men ikke hyttefelt. Boligfelt hadde blitt mer riktig pga nærhet til byen og at håkøybotn kan fort bli vår neste bydel. Hotell er jo også greit.

Et lite tips. Ta å gjør en lite forandring i planen, Slikt at grunneierne i området spiller på lag med dem som vil lage dette hyttefeltet på deres eiendom. 😉

Nå er vi lei av alt dette,utredning etc. Se på alt som bygges sørpå.Hafjelll med Alpinanlegg,hoteller inntil bakkene. I TROMSØ skal det ikke bygges noe anlegg. Utrolig.

1 måned siden

Arctic Center

Det finnes fortsatt noen som tror at dette er en dabattside for eller mot Arctic Center. Det er det ikke.

Denne siden er opprettet for å fremme et prosjekt som vil gjøre Tromsø til en bedre by å bo i og et bedre sted å besøke.

Personer som ikke liker dette, må dessverre finnes seg andre kanaler hvor de kan ytre sine meninger.

Ha en fortsatt fin dag!

arcticcenter.no/
... Se merSe mindre

Det finnes fortsatt noen som tror at dette er en dabattside for eller mot Arctic Center. Det er det ikke. Denne siden er opprettet for å fremme et prosjekt som vil gjøre Tromsø til en bedre by å bo i og et bedre sted å besøke. Personer som ikke liker dette, må dessverre finnes seg andre kanaler hvor de kan ytre sine meninger. Ha en fortsatt fin dag! https://arcticcenter.no/
Last inn flere