Nyheter fra Arctic Center

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
7 måneder siden
Arctic Center

... Se merSe mindre

8 måneder siden
Arctic Center

Velkomstsenteret i Arctic Center skal bygges ved bunnstasjonen. Bygningen vil ha alle funksjoner som trengs for å kunne drive anlegget. Her vil det være skikafé med 200 sitteplasser, store utvendige terrasser, garasje for tråkkemaskiner, fasiliteter for skipatrulje samt butikk.

I denne filmen kan du se hvordan bygningen blir seende ut utvendig. Den er tilpasset omgivelsene, med nær tilknytning til parkering og de nedre skiheisene.

Del gjerne!
... Se merSe mindre

8 måneder siden
Arctic Center

#arcticcenter tror at det er stort potensial for #skikjørin både i et #alpinanlegg i #håkøybo og for #toppturer i #lyngen. Dette er to helt ulike markeder, og vi er ikke i tvil om hvilket som er størst. Men det er plass til begge to! ... Se merSe mindre

#arcticcenter tror at det er stort potensial for #skikjøring både i et #alpinanlegg i #Håkøybotn og for #toppturer i #Lyngen. Dette er to helt ulike markeder, og vi er ikke i tvil om hvilket som er størst. Men det er plass til begge to!
8 måneder siden
Arctic Center

Arctic Centers arkitekt #ihuga har laget denne filmen for oss. Den viser området fra nedre del av stolheisen, krysningen av Nordelva med nedre stasjon for stolheisen, og videre langs familiebakken mot velkomstsenteret.

Anlegget vil få et minimalt fotavtrykk, med løsninger som tar hensyn til terreng og natur.

Følg med - i kveld legger vi ut en flott film som tar oss med på en visning rundt velkomstsenteret.

Del gjerne!
... Se merSe mindre

Last inn flere