Nyheter fra Arctic Center

4 dager siden

Arctic Center

Mye fint å se på #alpinmessen #livetbakheiskortet #doppelmayrgaraventa #doppelmayr #leitner #pistenbully #prinoth #citybreak #axess #skidata #hellyhansen #huski ... Se merSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Har dere noe news ang Håkøybotn?

1 uke siden

Arctic Center

Gratulerer, Narvik ⛷⛷⛷Narvik får junior-VM i alpint!

På FIS-kongressen i Hellas ble det på selveste 17. mai avgjort at Narvik skal arrangere junior-VM i alpint i 2020.

Arrangementet skal gå fra 5. til 15. mars - og samler 300 unge skiløpere fra rundt 50 nasjoner.

Når Norges VM-søknad for alpint-VM mest sannsynlig blir utsatt fra 2025 til 2027 betyr dette at Narvik får en mulighet til å vise frem både sin arrangør-kompetanse og sine spektakulære omgivelser for hele ski-verden før det avgjøres hvor VM skal arrangeres i 2027.

- Vi tror vi blir nasjonale søkere. Da blir det i så fall ekstremt viktig når vi skal vise at vi er en verdig senior-VM-arrangør, at vi kan levere et spektakulært junior-VM. Det kan være et gullkort i den internasjonale kampen, sier Erik Plener - daglig leder for VM 2025.

– Narvik har en fantastisk arena og lange tradisjoner i alpint. Det satses tungt innen alpint i Narvik. For norske junioralpinister er dette en fantastisk mulighet til å få kjøre VM på hjemmebane, sier alpinsjef i Norges Skiforbund, Claus Johan Ryste.

Normalt stiller en rekke verdenscup-kjørere for å kjempe om den gjeve VM-tittelen for de under 21 år. Aksel Lund Svindal, Kjetil Andre Aamodt, Lasse Kjus og Henrik Kristoffersen er alle alpinister som tidligere har vunnet VM-gull i junior-klassen.
... Se merSe mindre

Gratulerer,  Narvik ⛷⛷⛷

 

Kommenter på Facebook

Gratulere 🙂

Vel fortjent..Gratulerer Narvik

1 måned siden

Arctic Center

#lilleblåmann #kvaløya #arcticcenter #timelapse
@itravelkvaløya @visittromso
... Se merSe mindre

1 måned siden

Arctic Center

... Se merSe mindre

Last inn flere